Anthony Joshua lover å Unibet ydmyke Eric Molina i IBF tittelkamp

En knockout-maskin i ringen har Anthony Joshua utviklet et rykte som en av boksens mer geniale figurer ut av det. Så det kom som en overraskelse å høre at tungvekten uttrykte sitt ønske om å gjøre den meksikanske amerikaneren Eric Molina “ser ut som en skit” når Unibet paret kvitterer opp neste måned.

Joshua står overfor 34-åringen på Manchester Arena den 10. desember i det som vil være det andre forsvaret av IBF-tittelen sin, og fredag ​​så begynnelsen på salgsfremmende plikter for begge kampene, noe som i stor grad forklarer Josvas oppmerksomhetskrevende Unibet bemerkning, fordi dette er en kamp som trenger en god del å fremme. Molina er jo erstatning for Wladimir Klitschko, som Joshua ble møtt på litt over en måned før ukraineren plukket opp en “mindre skade” i trening.Molina er en motspiller og har en interessant historie, men han er ingen Klitschko. Følelsen av anticlimax er håndgripelig. Joshua innrømmet så mye da han beskrev seg som en “liten” skuffet for ikke å ta på den 40 år gamle tidligere trebelteholderen neste.Men med at paret ventet å kjempe neste vår etter at WBA endelig ble enige om at “super” versjonen av deres verdensvektige tittel også var i ferd med å bli tatt i bruk – en stor bestemmelse for Klitschko – den 27 år gamle insisterer Unibet på at han er fullt fokusert på Molina og setter på et show mot en mann som har lovet å gi den olympiske mesteren i 2012 den tøffeste kampen han har vært i siden han ble profesjonell.

De sier at de skal gi meg Den tøffeste kampen i livet mitt, og hvis det er deres mentalitet, vil jeg reversere det og få dem til å se ut som en skit, sier Joshua, som har stoppet hver av de 17 mennene han har møtt siden å vinne gull i London, inkludert Charles Martin, som Unibet oppstartsbonus for nye spillere han slått ut i to runder for å bli verdensmester sju måneder siden. “Hvis jeg tok ham [Molina] 12 runder, men spilte med ham, ville det si at jeg har et bedre ferdighetssett.Hvis jeg slår ham ut tidlig, sier det at jeg har bedre slagkraft. Så lenge jeg vinner på en god måte, kan jeg krysse en god boks. “Anthony Joshuas IBF-forsvarsforsvar er en julegave med begrenset appell | Kevin Mitchell Les mer

Joshua var i merkbart avslappet stemning da han snakket og satte det ned til å ha tatt den lengste pause i sin profesjonelle karriere etter sin syvende runde stopp av Dominic Breazeale i juni.Det var den felles lengst som noen hadde tatt Joshua, og etter britens egen opptreden var han ikke i beste fall i sitt første forsvar av IBF-tittelen etter en forstyrret treningsleir og Unibet kjertelfeber. “Pause etter var en gudstjeneste,” sa han. “Jeg og gutta hadde en utrolig ferie – til Koh Samui i Thailand – og jeg begynte bare å komme tilbake til boksing da jeg dro til Rio [OL] for å se på kampene der ute.Jeg kom tilbake en uke eller så senere og har vært tilbake på treningsstudioet siden. “Joshua innrømmet at han forbereder Klitschko for to uker siden, men insisterer at bytte fokus til Molina har ikke vært problematisk. “Disse tingene skje,” sa han. “Jeg knekker bare på og holder ballen rullende.” Det er også tilfelle for Joshua’s promotor, Eddie Hearn, som var på sitt mest solgte beste på pressekonferansen, og hilste det raske salg av billetter til denne kampen (15.000 i fem minutter, tilsynelatende). Men det er ingen tvil om at han står overfor en utfordring som overtaler det vanlige antallet mennesker til å ta opp pay-per-view abonnementer nå er det Molina og ikke Klitschko som står på Unibet regningen. Den Texas-fødte fighter kommer i England etter å ha vunnet 25 av hans 28 profesjonelle bouts, 19 ved knockout.Men det står mye om Molinas rekord at den mest bemerkelsesverdige kampen var et nederlag til WBC-mester Deontay Wilder i juni i fjor. Molina ropte den ubeseirede 31-åringen med en venstre krok i tredje runde før Wilder gjenvunnet og avsluttet jobben i kraftig mote i den niende.

Molina mener at skjermen, sammen med hans siste – Den 10-runde stoppen av to divisjonen verdensmester Tomasz Adamek i Polen 2. april – viser at han har fysiske evner og mental styrke til å overvinne Joshua, med sistnevnte attributt støttet av det Unibet bookmaker odds bonus faktum at han hittil har kombinert boksing med å være en heltidskandidatlærer i den texanske byen Edinburg.

“Jeg har ingen amatøropplevelse, men jeg blir bedre i hver kamp,” sa Molina. “Jeg er her for å lage historie.”