Syvende seier fra åtte kamper. Starter Olomouc vil bite

Alt var viktig de første 12 minuttene da Mora tok ledelsen 3: 1. ”En katastrofal start, vi lot hjemmelaget enkelt bestemme kampen. Tilnærmingen vår var veldig forferdelig, og vi fortjente ikke et poeng for det vi viste i begynnelsen, ”sa Miloslav Hořava, trener for Mladá Boleslav.

reduksjon i power play. “Det skjedde ikke for oss for første gang. Vi startet med Chomutov på samme måte og vi kunne tapt 0: 3 der. Vi kan se at vi er nede og laget klarer ikke å spille ærlig hockey på seksti minutter. Det er det Olomouc viste oss i dag. Hun ga oss en leksjon om hvordan vi skal spille det, ”erkjente han.Men hockey skjønnhet hadde liten kamp. ”Vi spilte ikke så smart som vi burde. Vi spilte ikke pucken, vi slappet heller, “sa angriperen Zbyněk Irgl. Den annonserte skytteren sendte ikke en puck på motstanderens mål for hele kampen. “Jeg var veldig liten i pucken og kom ikke inn på noe. Dette er feil. Men derimot, hatt nede mens vi kjempet mot det. Den tredje linjen var utmerket, ”satte han pris på lagkameratene.

Angrepet fra Aleš Jergl, Lukáš Nahodil og Miroslav Holec arrangerte to mål, inkludert det vinnende. Akkurat som på onsdag i Brno på Kometa. ”De sitter sammen, de er tre slitende gutter, så dette spillet passer dem. De scoret et mål, og vi anket. Deretter, under inntrykk av at de var vellykkede, begynte de å spille på nytt om at de ville legge tomt.Vi er fornøyde med dem, men sitatene er der, de må fortsatt jobbe, ”berømmet Moták bare halvparten. Hun vant syv av åtte kamper og scoret nitten poeng av tjuefire mulige. “Den som ser på hockey, kan se det. Hovedsakelig har militansen endret seg. Vi var døde før pause, vi ble mentalt påvirket av at vi ikke spilte dårlig, men ikke samlet poeng. Den nasjonale pausen hjalp oss, vi forandret noe og klarte å heve det, ”er Irgl enig. ”Jeg tror ikke vi har noen reelle mål. Vi går virkelig fra kamp til kamp. Vi vil bite, vi vil være en ubehagelig motstander.Så vi må spille, ”påpeker han, og han siktet også til morgendagens kamp i Pardubice (15:00). Han botet knapt ett sår, et annet kom. “Det er lenge…og halvannet måne…”, sa Moták.