Nå er det din tur til å vinne, og vekke Karlovy Vary-spissen Flek

Alt i øynene til Jakub Petr, trener for Ostravans. Som tilskuer savnet han ikke kampen av Karlovy Vary med Brno, og etter en gjensidig duell smeltet bokstavelig talt over spillet Energie. “Hockeyhjerte mitt glødet,” sa Peter. “Skøytingen deres, hockeyen deres virkelig begeistret meg,” berømmet han. Men hans pensjonist klarte kampen og tok alle poeng fra arenaen til Karlovy Vary.

Likevel må spillere og hele laget høre på hvordan hockey liker ekstralaget i et ofte hektisk tempo. “Det er hyggelig, men målene og poengene blir spilt,” sier Jakub Flek.

Etter nasjonale pause ble det slutt på vinnerserien. Den satt fast på tallet 6. Samtidig var det uslåelig i hjemmemiljøet. Nå vinner og nederlag Energy alternates, pent jevn. ”Vi spiller lag fra øverste halvdel av tabellen nå.Jeg mener ikke at kampene var lette før. Hver kamp i ekstralag er veldig vanskelig. Men vi går til hver kamp for fullt. Jeg håper vi vinner mot Sparta nå. Seieren er din tur, ”ler en lavspiss angriper. Etter to kamper fikk spillerne hvile og 1xbet deretter tilbake på jobb. Hardt arbeid. Til tross for de gode resultatene de siste ukene, er ikke Karlovy Vary høyt i tabellen. De rangerer for øyeblikket ellevte i det balanserte tabellen. ”Det er nødvendig å samle poeng regelmessig. Når du vinner og kan være den sjette, vil tapet presse deg tilbake til 12. plass, sier Flek, en hard kamp om plasseringene på topp ti.To kamper på to dager vil forbruke mye energi, men her får laget navnet sitt. “Jeg kan ikke snakke for gutter, men det hadde jeg ikke noe problem med. Vi har blitt trent og vi har fått nok styrke, sier Flek. To dager fri, trening. Nei, dette er ikke kamper. Det er vanskelig å fange kamprytmen med en lignende plan. ”Vi satte pris på at vi snorket og forberedte oss så godt vi kunne. Vi har fått styrke og vi ønsker å hente så mange poeng som mulig i løpet av helgen, sier Jakub Flek.Sparta under den tyske piloten Krupp myser etter finalen, Chomutov trasker fra starten av året på bunnen av tabellen. “Vi velger ikke rivaler,” nekter han å spekulere i kvaliteten på Flekts rivaler. Vi har ingenting å skamme oss over forrige helg. Fleks ord gjenspeiler nøyaktig utviklingen av sesongen. Dårlig introduksjon, deretter en serie med premier og nå en rettferdig kamp med hvem som helst. Vary var i ekstralaget en stund, nå føler de seg heklet i huden deres. “Vi har ting som fungerer i fjor. Kanskje vi trengte litt tid på å venne oss til det, er Flek enig.Etter Kometa og Vitkovice, en annen av motstanderne, som Energy faktisk ikke ønsket å frata poeng. Sammenligning av navn og opplevelser skal ekskludere Karlovy Vary-suksesser. Utvalget av trenere Pešout med Mariška har allerede skrevet om mange scenarier. Nå vil han gjerne skrive en annen vinnerside. Egentlig to sider. More