Med et mål og en seier, lukket Ovechkin en vekkerklokke. Bondra forstår det

Mens Washington tirsdag uten deres kaptein ville ikke gi et mål og tapte 0: 5, San Jose, torsdag spilte de utsendinger amerikanske metropolen mye mer selvsikker. Som om man falt spenningen som må finne, selv uten deres leder.

Ovechkin presentert for forsvars Blackhawks konstant fare. Han spilte med stor motivasjon, han ønsket å vise publikum og trener at isen alltid er avhengig av ham. Han sparket fra alle stillinger, gravd seg foran målet og søkte etter krasjer. Denne gangen, som om han hadde et spesielt nag for sine landsmenn: Artyom banket Anisimova, osekával Viktor Tikhonov. En drev det, og dommeren hersket det for uhøflighet.

I den tredje perioden han T.J. Oshie hadde en god sjanse til å få en god mulighet, men Scott Darling fikk ikke målet.Opptil fem minutter før slutten av tunge vinkel hit og endte så flott kombinasjon med en ung landsmann Evgeny Kuznetsov.

Publikum i salen Verizon Center, som ble solgt i 272 kamper Capitals på rad, var ute av sine seter. Hans Ovieho kjærlighet og noen ting ville tilgi ham

premie og flotte forestillinger Ovechkin lukket episoden med sent kommer til å skate som forklarte regulering alarm klokken halv åtte om kvelden i stedet for om morgenen -.. Og det kostet ham en plass i rapporten

Russlands rykte som en mektig utøver som fører en god tid i kveld. På den annen side er det fortsatt mer avgjort enn før. For en måned siden feiret han 30.bursdag noen dager før han ble forlovet.

trener Washington Barry Trotz mener hans største ess. “Det var virkelig en feil,” fortalte han lokale medier. “Men lagregler er gitt. Ovie dukket opp og skjønte hans feil. Derfor, fra at vi ikke gjør noe stort Hei, ønsker vi ikke å offentlig avtale med dagen av kampen. Men reglene gjelder for alle. ”

På samme måte, det ser Peter Bondra berømte slovakiske spissen, som holdt de fleste av skyteklubb postene før han overvant bare Ovechkin. “Det skjer, det er ikke en slik tragedie. Det er begynnelsen av sesongen, verre det ville være i avspillingen. Coach Trotz tok den rette beslutningen, viste at reglene er satt for hver brønn, “sa han, iDNES.cz tidligere hockeyspiller som var den største stjernen av de Capitals på 90-tallet.år.

Han har i sin karriere lignende opplevelse, selv om det ikke var på grunn av upassende alarm.

“Det skjedde med meg også, men det var ikke en morgen sen ankomst, men heller en misforståelse. Programmet ble endret, og det visste vi ikke alle. Det var da jeg gjorde, men jeg gjorde i går kveld, “sa Bondra. “Jeg opplevde at lagkameratene tapte avgang av tre eller fire minutter, og bussen er igjen. Man må se på tiden når det ikke er fem minutter å gå, så det er for sent. Spillerne respekterer det her, tiden er for alle. Slik går det i NHL. “