Jagr brennende som han vant NHL scoring: Kanskje lykken holder

Selv i slutten av september Jagr på Facebook spøkte han om at hvis ikke vedtatt i utarbeidelsen, treneren sendte ham til å trene skyting. “Så jeg gikk,” kommenterte videoen av teambuilding arrangementer der skytebanen i militær uniform.

“Generelt” Jagr nå brenner også på isete slagmarken.

I torsdagens kamp bidro med to mål for å vinne 3: 2 over Buffalo, dvougólový opplevd en andre natt i en sesong (124 totalt i karrieren) og igjen viste at knapt blir gammel. Forynget igjen!

I år Jágrův starte blant de beste av alle 22 kanadisk-amerikanske ligaen.Gjennomsnittlig mål for kampen var i de fire kampene til den berømte “68” hittil bare tre ganger.

Og to ganger til slutt vant Art Ross Trophy Kentucky til den mest produktive spilleren (1996, 2001), og sesongen 1994/1995 ble forkortet.

Mens i den siste sesongen i jerseyen New Jersey Devils ventet på fjerde gang i tide til 23. kamp, ​​og opplever nå den beste skytingen begynnelsen av sesongen siden 2001, men han forbedret statistikken bare i fjerde kamp. For Pittsburgh satte New York Rangers fire mål på en natt.

Det spiller ingen rolle hva du gjør, noen ganger faller pucken bare inn i porten og noen ganger ikke igjen. Det er det jeg lærte for 25 år siden.For meg er det bare faller der nå, så jeg prøver å skyte, “sa Jagr for nhl.com.

Det første målet ga den tsjekkiske veteranen etter en vakker pasning fra Aleksandr Barkov 9 minutter. “Flott pass! Jeg hadde tomt mål. Jeg trenger disse åtti, “takket den finske unggutten Jagr

Jagr scoret 205-power play mål og en assist etter den andre -. Opprinnelig skutt – på power play fikk 4. plass i den historiske Order of Merit i numeriske fordeler (586) . Jo bedre er de eneste Selanne, Lidström og Sakic.

den andre porten bærer varemerket “JJ”. Jagr vybruslil fra brettet, på ringen, typisk innsvingte håndledd puck endte opp under den øvre stang, Florida skytteren ledes så nøyaktig som treffer en flaske til å drikke et mål.

“For å lage mål i NHL blir tung.En score NHL målvakt samtidig blåst av med vannflaske er mye vanskeligere. Og jeg klarte det i dag, “han sendte en melding til fansen på det sosiale nettverket, og innrømmet at han var veldig heldig. “Jeg håper det varer en stund.”

Luongo: når Jagr nastřílí 82 mål, jeg er fornøyd

“Ja, når dette nastřílí 82 mål, er jeg ganske fornøyd,” han spøkte om den berømte spillere fra Tsjekkia rutinert keeper Roberto Luongo, som sier Jagr sier lagets Panthers tillit.

” seriøst dette er en utmerket rollemodell for unge gutter. Det er ikke bare som vises i syv kveld kamp, ​​er han her før trening, etter ham, bare holde.Alle rundt ham kan fortsatt mye å ta, “roste også trener Gerard Gallant.

Florida gikk for å gå videre til sluttspillet veldig godt, han vant tre av fire kamper hadde samlet også i 2012, da de siste kjempet på Stanley Cup. Men jeg er ikke fornøyd med sin hær. Lagkameratene fortsetter å utføre bedre: “Vi var mer heldige enn å spille bra. Vi må forbedre for å slå Dallas på lørdag. “