Han var urolig, oppfant nyheter, på jakt etter form. Etter en stund levde pæren til et mål

Han ventet på det øyeblikket i over en måned, så langt i ekstremokteren har hatt et presist skudd en gang. ”Selvfølgelig var det ikke hyggelig, det var sprøtt i hodet hans. Det er heller ikke hva folk, trener, lagkamerater venter på. Når en spiller selv føler at han øver på noe annet enn å prestere i en kamp, ​​er det ikke det, “legger ikke skjul på Hruška, som grublet i uken før kampen:” Jeg lurer på hvor hodet mitt sover. Så langt er han et sted jeg ikke finner henne. ”

Hans tidligere lidelse illustreres av innsikt i statistikk. Selv med fredagens hit har han bare fem kanadiske poeng bak 23 dueller. ”Verst av alt er det sjanser.Men hendene vil ikke være venner med hodet, og da ser det ut som det ser ut, ”sa Pears. Poengforsyningen har sakte gått ned for fjerde år på rad. Men han har aldri opplevd så elendighet som han har gjort i år. “Hvis jeg visste det, ville jeg ordne det,” sier Pear, hvis dyktighet er ubestridt. “Hvis jeg ikke hadde forfulgt fysisk, visste jeg i det minste hva som foregikk. Men når man føler seg bra og kommer i situasjoner som kan ende helt motsatt, er hockeykomfort av og på.Det er dårlig å bryte. ”

For å legge til noe ekstra i spillet hans? “Det er dette vi trenger å unngå så mye som mulig, selv om det er veldig vanskelig å komme deg ut av hodet,” påpeker Hruška.

“Man trenger å tro på det samme hele tiden. Selv om jeg ikke vil, fortsetter jeg å legge noe til det, og det er det som hindrer meg mest. Det mangler automatiseringer at når jeg går til porten alene og lager en backhand, vil jeg putte den automatisk i porten. Nå tror jeg keeperen fremdeles kan legge betongen min der, så jeg henter den raskt – og den havner ved siden av. Det må være automatisk i hender og hode, og nå er det bare ikke der.Kanskje den vil være der igjen. ”

Uflaks festet seg på pinnen hans igjen på søndag i Litvínov. “Han gjorde en god bløff, men pucken hoppet foran det tomme målet. Jeg tror han hadde scoret ni mål av ti slike sjanser, men dette var akkurat i det øyeblikket han rullet over pinnen, sier Brno-trener Kamil Pokorný.

den tredje perioden fanget den elendige Vítkovice på den offensive blå linjen og strøk alene ved keeper Bartošák, som traff betongen. “Jeg har kastet bort for mye i hodet mitt, og det er galt.Herregud, det endte ikke med noen dumme ting, ”sa Pear. “Jeg har oppfunnet så mye, men ingenting av det fungerer,” han kikket tilbake på sin langvarige krise, som et friskt mål kunne drive bort. deres første formasjon. Fredag ​​klarte hun imidlertid å vinne uten sine mål. – Gutta la alt på isen, de jobbet som et lag, sier trener Pokorny, hvis lag begikk en enkelt felling. ”Jeg tror guttene skjønte hva som rammet oss. Hvis vi er så ansvarlige og disiplinerte, har teamet mye styrke. ”Samtidig kan kometen bedre fordele byrden på tvers av alle rekker, mens den i det siste har favorisert eliten. “Istid må være tjent.Og hvis det ikke er noen mål, er det ingen istid, det er en klar ligning, ”vet Hruška.

Han søkte høyt plass om fredag.