Den avbildede Olomouc hockeyspilleren pryder ikke bare forsvaret

Da Olomouc overtok Zdeněk Venera etter siste sesong, sa Key Defender Pavel Skrbek: “Jeg kjenner ikke treneren veldig mye. Noen fortalte meg at det er en klassisk Zlín-hockey som ikke er populær hvor som helst. Jeg håper vi ikke vil spille så mye, men vi kan definitivt forbedre forsvaret litt, for det er plassen alltid for ikke å få mange mål. Det Brano Konrad, som hjelper til med det også. ”

Venera forsvars kuker forbedret vakkert, det hjelper Conrad som den beste keeperen Extraliga betydelig og at Olomouc hockey populær? Spørsmål om smak.Hvem liker en ærlig ytelse, skøyter på full hastighet, maksimal innsats og engasjement for å spire kontre når anledningen byr seg, så i Mory kommer til sin rett.

Vifter Hanak, etter ti runder uansett entusiasme og eufori de tar ikke engang en politietterforskning Dopitová klubb for påståtte økonomiske intrigene. Olomouc er den tredje og hvis ikke utsatt kamp i Zlin Extraliga kunne regjere! Dette er laget som bookmakere merket som hovedkandidat til høsten inn i kryssild, en god start.

“Ingen i klubben ikke overvurdere resultatene, men vi er selvsagt glade for at vi får poeng. Dette er det viktigste.Vi ønsker å fortsette ærlig og ansvarlig defensive prestasjoner “, sa assistenttrener Olomouc Jan Tomajko.

Etter to åpnings nederlag, virket det som ekspertene hadde rett. Men siden underslår Venera gutta rulle og trekke sedmizápasovou seiersrekke, med de innsamlede femten målene de har det beste forsvaret av konkurransen. Riktignok bare nitten mål scoret flest poeng til grensene mančaftu på offensiven; Selv så utrolig ligningen holder. Hva et mål, et punkt i tabellen

“Nitten poeng er et godt resultat,” nikker Skrbek. “Vi hadde ikke mange mål i forberedelsene, men vi blir også små.Forhåpentligvis det forblir slik, og produktiviteten er litt bedre. ”

I tillegg har han i tankene minne fra i fjor, da de var fortsatt rundt jule Mora vandrende på play-off stillinger, etterfulgt av harde serie av femten tap og spare opp i fangehullet. “Jeg ønsker roligere sesong”

Sats på Venere moneymaker Konrad

Venera i vinne sju kamper har til å endre rapporten, Olomouc unngå skader og holde den opp til tilfeldighetene eller venter angripere Zuzin Buc. Han ønsker ikke å satse bare på defensiven, med ikke noe valg, men syr Stars taktikk til fred. “Folk går til hockey spill, slik at du ropte mål, men også i de forberedende kampene våre skytespill savnet.Jeg savner elitesenteret av typen Dopity eller Patera, “Vener er ikke overrasket over skytemyremien. “Det handler om et kollektivt konsept, bekjempelse, ansvarlig forsvar og fremragende målskyttere.” Mannen i masken kan stole på. I siste hjemmekamp kjele banner oppmuntret målvaktsduoen Tomas Vošvrda “Vošvec, vi glemmer, har din tid kommet!” Nå er tiden Konrádův. Hans sommer ankomst fra Trenčín var for klubben terno, godt arbeid av daglig leder Erik Furst. Den slovakiske representanten kontrollerer målstatistikken i konkurransen.De fleste lagkamerater holdt i den siste kampen på isen før den første av Liberec: stoppet alle 31 skudd og vinne 1-0, spilte en nøkkelrolle

“Nesten hver gang motstanderen i starten av presser, men da spillet rette”. Conrad roste kompiser som hjelper ham modige blokkerer skudd. Han dekker de første sårene pålitelig og stopper ikke tillater forsvar.

“Olomouc kom med god defensiv og sørget for at vi hadde problemer.Vi var bedre, men vi kunne ikke komme gjennom fem og forsvare dem godt zachytal Conrad, “erkjente Liberec spiss Bulíř.

Hva ser Konrads stave på? “Det er stort, det dekker mye, og vi kunne ikke finne noen plass.”

switch forsvaret

Olomouc i Liberec sparket bare elleve ganger i den siste tredjedelen, engang en gang og scoret. Men det er et unntak. Ellers overhodet er motstanderen mesteparten av tiden. Namnløse fighters holder seg til det, men de er ikke de eneste spillerne. Poeng samler for hardt arbeid.

“Olomouc spiller utmerket organisert, spesielt i forsvaret. På den annen side betyr det ikke at de skjelner.Fra det vi har sett, er det åpenbart at de godt kan endre tempo og spillestil – for å bytte til den offensive stil og bytte til defensiv stil – det er hensiktsmessig, “sa trener Vítkovice Jakub Petr, som har laget i storm” plecharéně “spiller på fredag. “Konsernregnskap og godt organisert forsvarsspill med utmerket keeper de er grunnlaget for suksess. Vel også forčekují, som du også nødt til å være forsiktig, “advarer han.

De treningene før kampen der Mory komfort. “Det er flott,” lyder Konrad. “Noen ganger er det videre til trening som vi følte at vi hadde ingenting kan skje, men det vil komme tilbake og vinne kampen.Jeg tror det vil være så godt som mulig. “For publikum satte han opp en spesiell feiring igjen. “Men først må vi vinne.”