“Ural” utvidet vinnende strekk til fire kamper

Tour krise

Tvert imot kommer Moskva “Dynamo” mer og mer til bunnen av mesterskapet. Klubben vant bare en kamp ut av de siste ni i RPL – med Zenit (1: 0). I resten led han fire nederlag og spilte fire ganger. Den nåværende Dynamo-serien – 5 matcher uten seire (4 uavgjort og 1 nederlag).
Det skal bemerkes at i 9-kampsegmentet spilte Dynamo, i tillegg til Zenit, med Lokomotiv, Krasnodar og CSKA.

Dmitry Khokhlov fant grunnen til at laget hans ikke klarer å realisere, selv om Joaozinho skjønte i andre omgang, kunne Moskva-klubben i dette kampen skje et mål for første gang siden 21. oktober, da Zenit ble slått hjemme, og Fyodor Chernyi utviste seg.

Nederlag turné

“Lokomotiv” i 15. runde av mesterskapet i Russland mistet i sitt felt “Ural” (1: 2). Dette nederlaget var det første for “jernbanearbeidere” i RPL om to måneder. Yuri Semin lagde seg på fjerdeplass i bordet med 25 poeng.
“Etter min mening var det ikke nødvendig med konsentrasjonen. Vi prøvde å endre dette med substitusjoner, men brukte ikke vår scoring sjansene vi hadde. Jeg er enig i at dette er en kamp for ubrukte muligheter, “sa Semin i et intervju etter kampen.

Tour Series

“Ural” utvidet vinnende strekk til fire kamper (tre seire i mesterskapet og en i Cup), og serien uten nederlag av laget av Dmitry Parfenov er allerede seks kamper.

Etter 15 runder er Ural rangert sjette i stillingen med 22 poeng, ett poeng bak Rostov, som er femte og har et spill i hånd, og Lokomotiv, som forblir i fjerde plass, med tre. Suksess i en duell med “jernbanen” gikk ikke ubemerket av fansen til klubben, som innspillet videooppdrag til laget.

Turneringsrekord

CSKA Moskva var den første som scoret 1000 poeng i Premier League, grunnlagt i 2002. Den nærmeste etterfølgeren til hærlaget er Zenit, som scoret 959 poeng og har spilt en mindre kamp for øyeblikket.

Den tredje linjen deles av Moskva “Lokomotiv” og “Spartak”.