Topp 5 lavprisoverføringer Bayer

Søndag kveld bestemte Spalletti seg for å gjøre en avklaring, og kategorisk nekte informasjon om kampen med Totti, og sa at han aldri kom ned til slike ting:

″ … – Etter å ha lest om det, ble jeg veldig overrasket, med tanke på at jeg, som en ekstern dommer, ikke en gang dro med spillerne til garderoben. Jeg møtte dem allerede i garderoben, og snakket selvfølgelig med dem. Vi hadde noe å snakke om, for jeg likte ikke laget til spillet. Jeg benekter kategorisk ryktene om at jeg hadde krangel eller overgrep med en av spillerne. Dette er ikke min stil. Nå er ikke tiden for fritidsresonnement, vi må forberede oss på neste kamp mot Torino. … ″

Og likevel insisterer kilder fra både “Roma” og “Atalanta” at det fortsatt var krangel og overgrep …

Penny redder rubelen.
Fortsetter overskriften for de beste lavprisoverføringene av Bundesliga-lag, foreslår FootballHD.ru å snakke om Bayer Leverkusen.
“Bayer” har aldri vunnet Bundesliga, og kan derfor ikke kvitte seg med det krenkende kallenavnet “Neverkusen.” Men selv på et eneste 21. århundre samlet “farmasøytene” ofte et effektivt team, som ikke hadde mye å forstyrre den fatale serien av feil. I Leverkusen visste de alltid hvordan de skulle gjøre lønnsomme avtaler og kjøpe fremtidige stjerner for øre, noe du kan være sikker på ved å lese dette materialet.

Arturo Vidal – sesong 2007/2008
Pris: 5,2 millioner euro
Forrige klubb: “Kolo Kolo”
Statistikk: 117 kamper (15 mål) i Bundesliga

Arturo Vidal ankom Bundesliga, og svarte på en invitasjon fra Rudi Völler. Bayer Athletic Director dro til Chile for personlig å overbevise Kolo-Kolo-spilleren om å flytte til Bayer. Etterspørselen etter en 20 år gammel fotballspiller i Europa var betydelig, fordi han to ganger ble mester for Chile på rad, og var en av lederne for Kolo-Kolo.