Tobias vender tilbake til ungdommen. Táborsko leter etter en ny trener

Et halvt år og slutt. Ikke nok poeng og om våren hard kamp for redning. Den nest siste plassen i konkurransen, bare tre seire i ligaen og tretten poeng vant stedet som hovedtrener Kamil Tobiáš. Og at de vil prøve å gjenopplive laget ved å bytte hovedtrener. Hvis jeg ser bort fra vårt siste uheldige utseende hjemme hos Varnsdorf, ser det ut til at vi har blitt bedre.Jeg ønsket fortsatt å redde laget, jeg ønsket å forberede det til vårsesongen over vinteren, sier husket hovedtrener Kamil Tobiáš.

Nå vender han tilbake til ungdommen han ledet før han ble forfremmet til A-lagstrener. ”Jeg hadde en slik kontrakt, så nå oppfyller vi faktisk den. Det vil se hvordan ting vil gå, sier den 41 år gamle treneren.

Hvis han skulle se tilbake på årsakene til lagets mislykkede opptreden, vil han nevne tre kamper – nederlag hjemme med Chrudim, uavgjort med Prostejov og tap i Zizkov. . ”Vi måtte vinne med Chrudim, med Prostějov og i det minste Žižkov for å trekke. Vi ville ha seks poeng til nå, og vi ville være et annet sted.Men det er bare hvis, forklarer Kamil Tobiáš, som også er klar over sine egne feil. “Jeg ville gjort noen ting annerledes nå, men jeg vil ikke lufte dem ut,” innrømmet han.

Ifølge treneren Tobias, men også i følge klubbens utøvende direktør Josef Holub, er situasjonen rundt Tabor fotball ennå ikke kritisk. ”Avstandene er ikke store. Jeg tror vi kommer til å innhente våre konkurrenter. Vi tapte syv mål etter et mål. Vi tapte ofte først, og scoret mål enten i begynnelsen eller på slutten av kampene.Vi bestemte oss for å gjøre en endring, sier Holub om dagens situasjon og sier at de tenkte på å endre trenerposisjonen sin i løpet av høstsesongen.

Trener skal ha erfaring

“Det har vært noen krisescenarier, men vi har alltid valgt en annen løsning,” sier Holub og husker at Táborsko ikke er en klubb som vil bytte trener etter at fire mislyktes kamper. ”Vi prøver å gi trenere plass. Trener Tobias hadde da tillit til slutten av høstsesongen, ”påpekte Holub. ”Vi tar det ikke lett.Vi ønsker å gjøre vårt beste for å redde, “sier klubben.

De leter etter en erfaren trener til Jordan som allerede kan vise noen resultater. Og logisk sett passer de på trenere fra førstekampklubber eller i det minste med førstekampserfaring. . “Vi ser for øyeblikket trenernes interesse for å samarbeide med oss, og det pågår noen forhandlinger,” legger han til. Han avsluttet i den første ligaen Karviná i november, hvor han dro om sommeren bare fra Sør-Böhmen-klubben. “Men det er flere kandidater,” sier en person som er kjent med hva som skjer i klubben.De har allerede erfaring med lignende scenarier i Jordan. Tilsvarende returnerte både Courtyard og Petr Frňka til Tábor etter hans seks måneder i Baník Ostrava. Til fordel for Roman Nádvorník ville være hovedsakelig fordi han kjenner leirmiljøet veldig godt, fordi han jobbet i klubben to ganger og alltid med suksess. I sin siste operasjon reddet laget to ganger i den andre ligaen. Han spilte øverst på tabellen i den forrige.

“Roman Nádvorník er en av trenerne som er tilgjengelige på markedet, men det er noen få andre. Så det vil avhenge av forhandlingene. Men selvfølgelig kan dette alternativet også falle, “skisserte leirens sjef Josef Holub.

Og hvem kan fortsatt vurderes? Daniel Šmejkal avsluttet i Teplice i løpet av høsten.Han er fortsatt forlovet, selv om han blir snakket med i forbindelse med Jihlava. I den andre ligaen Brno husket de allerede Roman Pivarník, som også ville oppfylle Tábors erfaringskrav. “Jeg kan foreløpig ikke si når vi vil bli enige med en ny trener,” sier Josef Holub.