Separat skal det bli notert Shatov

Spesielle overraskelser sammensetningen “Zenith” i seg selv er ikke skjult. De er trolig de beste spillerne for øyeblikket. Witsel og Fayzulin tok plass i støttesonen, de hadde dispatcherfunksjoner. Den første utdelte 75 gir, den andre – 73 (selv om Victor spilte en halv time mindre), traff begge begge 2 skudd på mål, men ingen av disse skuddene nådde målvakten. De har også utført sine forsvarsoppgaver ganske bra, Fayzulin gjorde 1 avskjæring, 2 valg og 1 fjerning, og Witsel ble merket med 1 avlytning og 4 valg. En så stor andel av eierskapet til St. Petersburg-laget skyldes i stor grad spillet bare hennes opornikov. Selv om Axel og Victor ikke skinnet spesielt, gjorde de sitt arbeid ganske vellykket. Men en annen spiller i midten av feltet mislyktes denne kampen. Roman Shirokov, som skulle åpne motstandernes forsvar, kunne ikke gjøre noe. Han tok bare en gang partneren til sjokkposisjonen, mens ut av 38 av sine programmer, kom bare 23 til adressatene (61% nøyaktighet).

Separat skal det bli notert Shatov. Oleg prøvde sitt beste, kjempet for hver ball og til slutt fikk 3 avlyttinger, 4 valg og 1 fjerning, og med disse indikatorene ble han den beste spilleren når det gjelder det grove arbeidet mellom midtbanespillerne til laget hans. I tillegg glemte Shatov ikke angrepet. Han traff 2 treff, laget 1 slårpass, doblet 3 ganger og doblet 2 feil. Men han manglet ofte et kjølig hode på viktige øyeblikk, ikke alltid Oleg, befinner seg i en gunstig situasjon, tok de riktige avgjørelsene. Med all sin flid og evne til å jobbe, mangler denne spilleren fortsatt en klasse, selv om potensialet er veldig anstendig.

Zenit – Atletico. Statistisk analyse av kampenPhoto: Getty Images
I mangel av Danny (et stort tap for Petrograd-folkene) ble Hulk selvfølgelig den mest aktive i angrepet hos Zenit. Brasilianen prøvde på Courtois port så mange som 5 ganger og gjorde målvakten inn tre ganger (3 på mål), og han skapte også muligheter for at partnerne slår tre ganger, men til slutt scoret Hulk ikke etter mål eller overføring.