I fire sesonger i Torino la Vidal bare til

I den første sesongen var Vidal i vingene, og de viktigste opornikamiene var Rolfes og Castro. Men fra neste sesong fant Bruno Labbadia Vidal et sted på banen, ikke i tillegg til Rolfes eller Castro, men i tillegg til dem. Den mest suksessrike sesongen for Vidal var sesongen 2010/2011 – Bayer endte på andreplass, og chileneren scoret 10 mål i Bundesliga. Hovedtreneren for det laget Jupp Haynkess flyttet til Bayern, og selv om han i utgangspunktet lovet å ikke lokke Leverkuzantsev-lederne, spredte det seg rykter i pressen om München-klubbens dype interesse for Vidal. “Farmasøyter” nektet kategorisk å løslate Arturo i leiren til en direkte konkurrent, og som et resultat flyttet chileneren til Serie A, hvor han betalte 12,5 millioner euro for Juventus.

I fire sesonger i Torino la Vidal bare til, og nådde med “Old Lady” til Champions League-finalen. I juli 2015 var han på listen over de 10 beste fotballspillerne som spiller i Europa. Umiddelbart fulgte overgangen til “Bayern”. Guardiola ville ha Vidal så mye at han ikke var redd for å bruke 37 millioner euro på kjøpet, og han skiltes med den langvarige lederen for sentrum av München-feltet, Bastian Schweinsteiger. Denne sesongen spiller Vidal enda bedre enn før, og demonstrerer allsidigheten og evnen til å stenge enhver posisjon på banen, helt fram til spillet i midtforsvaret.

Dimitar Berbatov – sesong 2000/2001

Pris: 2,5 millioner euro
Forrige klubb: CSKA (Sofia)
Statistikk: 154 kamper (69 mål) i Bundesliga
En gang i Bayer i en alder av 20 år, ble Berbatov tvunget til å stille opp med den høyeste konkurransen i angrepslinjen til Leverkusen-klubben – den gang spilte Oliver Neuville, Ulf Kirsten og Paulo Rink for farvatsevts. For i begynnelsen spilte Berbatov for backup-teamet, etter å ha spilt 7 kamper i det og scoret 6 mål. Trenerne så ikke bort fra slik effektivitet hos bulgarerne og trakk ham til trening med hovedlaget.