I 15. runde i Premier League vant Spartak Krylya Sovetov

I 15. runde i Premier League vant Spartak Krylya Sovetov (3: 1). Det var det første spillet av “Spartacus” under ledelse av den nye lederen Oleg Kononov. Debuten var mer enn vellykket: Moskva-laget avbrøt sin serie med 4 påfølgende nederlag i RPL. Denis Glushakov, som var ute av favør med Carrera, har allerede erklært at han bare ser “Spartak” først. I mellomtiden er det bare 7. rød og hvit.

Tour skandale

Voldgiftsmannen Vladimir Moskalev utnevnte ikke en straff i kampen for den 15. runde av RPL mellom Spartak og Wings of Soviets (3: 1). Med poengsummen 1: 0 i favør av Samara-laget i 57. minutt avbrutt fremsiden av de “røde og hvite” Ze Luish Ramil Sheydaevs overføring i straffespark med hånden, men dommeren ikke løste reglene brudd.

Zenit er leder, Kononov gjenoppliver Spartak, nederlag av Lokomotiv

Hovedtreneren til Samara “Wings” Miodrag Bozovic var lett og kategorisk i denne saken.
“I det øyeblikket ballen slo Ze Luis hånd? Hva er det å se på? Dette er en ren straff. I dette tilfellet kan bare Spartak-fans argumentere.

Utviklingsdirektør “Sovjets vinger” Alexander Shikunov gikk til dommernes rom etter kampen. Han gjorde krav på voldgiftsmannens brigade ledet av Vladimir Moskalev. Ifølge Shikunov dømte dommeren ikke en straff til Spartak-målet i 57. minutt i kampen med scoringen 1: 0 til fordel for Krylia for å spille med hånden til Luis i sin egen straff. Samartsev etter at spillet lovet å appellere til bedømmelseskomiteen.

Revival tour

Dynamo tapte for Enisey i kampen i 15. runde i det russiske mesterskapet – 1: 2.
Krasnoyarsk-klubben, som rangerer sist i RPL, avbrøt en serie med ni kamper uten et mesterskapsperspektiv (8 tap og 2 trekk). Dette er bare den andre seieren til “Yenisei” i RPL og den første utgangen. Krasnoyarsk innbyggere vant sin første kamp mot Krylia Sovetov hjemme 27. august (1: 0).

Mentor “Yenisei” er ikke sikker på at seieren vil forbedre felles forståelse med ledelsen av klubben.
“Vil seieren endre forholdet til ledelsen? La oss gå tilbake til Krasnoyarsk – la oss snakke. Jeg vil høre deres mening. Den er ferdig halvveis, og det må konkluderes med noen konklusjoner. Neste uke snakker vi. “