Etter en to-ukers pause i League of Nations-kampene

Ja, det er kraftig og generelt, mens det absolutt ikke er fratatt fart, men hat-tricket av “Bavaria” kan enten være et springbrett for fremtidige prestasjoner eller en karriere topp. Dømmer etter vurderinger fra den belgiske pressen, hadde ingen forventet at fyren kunne bli en førsteklasses stjerne i typen Lukaku – han ble behandlet med forsiktighet og respekt, og skrev ut til ham like mye ros som han fortjente.

Det er meget sannsynlig at Lukebakio vil være i stand til å hjelpe Fortune løse problemet med å bevare et sted i topp divisjonen og vil fortjener en permanent kontrakt, fordi Watford ikke har noen problemer med et angrep ved første øyekast (“hornets” sendte 17 mål til motstanderne ). Se på Dodi er verdt det, men alle husker Krzysztof Pentek, som sendte 9 mål i 7 Serie A-kamper, og mistet nå sin plass i landslaget og scoret ikke for fem kamper i en nylig kamp med Sampdoria.

Etter en to-ukers pause i League of Nations-kampene i nasjonalmesterskapet gjenopptok. I helgen nærmet lagene ekvatoren og spilte kamper i siste runde i første runde.

Team tur

Klubben fra St. Petersburg vant første runde av mesterskapet i Russland. Avstanden fra den kommende Krasnodar er 5 poeng. Zenit vant 11 kamper i første halvdel av mesterskapet, mistet tre ganger og trakk en gang. Merk at St. Petersburgers i sin historie vant første runde seks ganger og ble champions fire ganger som et resultat. Sergei Semak – lederen til St. Petersburg-klubben kommentert på nyheten svært begrenset.

“Vi har en mesterskaps varer 15 runder og 30. Selvfølgelig er det fint å være på toppen av resultatlistene, og dette alle forstår. Men vi forstår også hvor vanskelig det vil være i fremtiden. ”

“Blå-hvitt-blå” fører også til stede. Klubben tar førsteplassen i dagens sesong med RPL når det gjelder gjennomsnittlig oppmøte i hjemmekamper.
I første runde ble syv blå-hvite-blåspill i St. Petersburg besøkt av 348.416 tilskuere (i gjennomsnitt 49,774). Den andre på denne indikatoren er “Spartak” (31 393), den tredje – “Rostov” (30 001). Topp 5 inkluderer også Krasnodar (25 602) og Krylya Sovetov (22 595).