Thistlecrack emlékszik Desert Orchid dicsőség napjaira George Chase király diadalával

Ha egyetlen, áttörő teljesítményt értünk el, egy pillanatra, amikor egy kivételes versenyautó bejelentette, hogy maga is érkezik a király George-ba, előfordulhat, hogy a Thistlecrack előadását nem lehetett megfeleltetni hétfőn, mivel Desert Orchid megnyerte első királyát George, mint egy 16-1 esélyt jelentő 1986-os esélyt. \ TBrilliant Thistlecrack sima győztese George VI Chase királynak a Kemptonban. További információ

A szürke, aki négy alkalommal nyerte a királyt George-nak, az egyik a kívülállók 40 évvel ezelőtt, mert kevesen várták a két mérföldes sebességet és az Betclic online fogadási útmutatók első futóstílust, hogy egészen három mérföldig terjedjen.Amint kiderült, a Desert Orchid elindult, és soha nem jött vissza a mezőjébe, írva az első jelentős fejezetet a sport egyik legnépszerűbb történetében.

Egy repülő ugrás a harmadik helyen volt. a sivatagi orchidea védjegyeiről King George győzelmében, de úgy tűnik, hogy Thistlecracknek más aláírási kerítése van.Olyan messze állt a másodiktól, az első nyílt ároktól, hogy szinte kívül volt a szárnyakon, és ezt még több lenyűgöző hatással tette, amikor a következő alkalommal ugrott rá 11. alkalommal, amikor egy tapscsapást keltett Ezzel a színpaddal Thistlecrack bizalommal tört ki, amikor megtámadta a kerítéseket, és míg a Cue Card, a tavalyi győztes, mindent megtett annak érdekében, hogy a versenyt stabil társaival, Thistlecrack hamarosan eltörte ellenállása, hosszú távon elhúzódva a harmadik helyre, és lehetővé tette, hogy Tom Scudamore annyi időt vegyen, mint amennyire szüksége volt ahhoz, hogy megtárgyalja az utolsó három akadályt.

A pályán lévő zümmögés után Thistlecrack átlépte a A vonal folytatódott egészen a győztes házához.Sokan a tömegben érzékelhetik, Betclic online fogadási hogy két napig ünnepelték az ünnepeket, de kevesen eddig elhagyták, hogy nem tudták értékelni Colin Tizzard nyolc éves lányának különleges teljesítményét, vagy azonnal elkezdték spekulálni, hogy hogyan fog vitatni a Gold Cupban márciusban.

Az Arany Kupa Thistlecrack-ről szóló odds-idézőjelek keringtek, mielőtt Scudamore visszatért a mérlegelésbe, és míg 5-4 helyen áll rendelkezésre, ami többet mond az ugrások bizonytalansága és a ló hangjának megtartása a téli hónapokban.Ha Cheltenhambe vonul, úgy tűnik, valószínűleg esélye van.

Az első Tizzard valószínűleg Thistlecracket irányítja a Cotswold Chase felé Cheltenhamben január végén, amikor több tapasztalatot szerezhet A pálya, amely néhány héttel később az Arany Kupát színpadra helyezi.

A Cue Card a tavalyi Gold Cup-ban esett, ugyanúgy, mintha 1 millió font bónuszjával vitatkozott volna. Betfair Chase, King George és Gold Cup – megragadják.Az ugyanezen magas hangerő megpróbálására tett kísérlete az idén hétfőn nem volt stabil, és nem sikerült elképzelni, hogy márciusban Cheltenhamben megfordítja a formáját.

„Csak azt akartam tenni a helyes helyzetben, és hagyja, hogy a többit tegye ”- mondta Scudamore a Thistlecrack után. „Ez az a 11. alkalommal, Betclic fogadási útmutatók amikor most eljutottam vele, és Colin nagyszerűen lovagolhat, mert csak lehetővé teszi, hogy továbbjuthasson vele.

„ Paddy [Brennan] ismeri a Cue kártyát, és ismerem az enyémemet, és alapvetően tudtuk, hogy mit csinálunk mindannyian. Talán legközelebb, amikor Thistlecrack-et felvesz, Paddy megpróbál valami mást, de ebben az alkalomban mindketten felső formájukba kerültek, és mindkettő fantasztikus versenypályák. De ez a bemutatás, Thistlecrack egy kicsit jobb.

„Olyan messzire szállt a kerítések másik oldaláról.Csak tudod, hogy valami különlegesen van, és csak tudod, hogy bármit is kérsz tőle, ő folytatja a szállítást. Megvan a sebessége és sebessége, és mindent.

Azt hittem, olyan gyors volt, mint valaha is az első pár kerítésen.

„Volt néhány alkalom, ahol kicsit szeretett, de végig tudtam csinálni, amit akartam.A legjobb lovon voltam, és sokkal könnyebbé tette az életet. ”

Thistlecrack ugyanolyan keverékét mutatta a sebesség, az osztály és az állóképesség között, hogy a Cheltenhamben a Stayers ‘Hurdle-ben kivételes győzelmet aratott. és azt a könnyedséget, amellyel gazdag természeti tehetségét a nagyobb akadályokba fordította, egy másik jel, hogy Tizzard most a közelharc és a 10-szeres Paul Nicholl bajnokának legnagyobb kihívója a nemzeti vadászhajók között.

Tizzard továbbra is egy 5-1-es kívülálló, aki a szezonon Nicholls-ot megdöntötte, de a kettő a George George-ban, és egy szerencsés 33-1-es sikert a királyi vakációban az első Kauto Star Novice Chase-ben, délutánra vitte 200 000 font.

Még nem teljesen játék, de lehet, hogy érzékelhető, hogy a hatalmi egyensúly egyre lassabban elkezd eltolódni.