Az Arsenal Olivier Giroudja késői győzelmet arat a West Brom ellen

Olivier Giroud, a meccsen maradt, hogy elmondja, mit gondol. – Otthon nyerni kell, és még inkább két csalódást eredményező eredmény után – mondta Franciaország. “Ez egy nagy megkönnyebbülés.”

Az Arsenal meggyőzésének mindegyikéből azonban senki sem volt könnyebb, mint a menedzser.Ahogy az órát a teljes munkaidőben jelölték, és az első támogatók elkezdtek eltolódni, az egyik rettegett, hogy Arsène Wenger visszanyerje a harmadik játékot Betclic online fogadóirodák győzelem nélkül az Everton és a Manchester City egymást követő vereségei miatt.

< p> Ahogyan elismerte, a West Brom nem az ellenfelek, akik ilyen körülmények között választanának, mivel az elszenvedett ellenálló képességük miatt híressé váltak, és úgy tűnt, mintha a kapus, Ben Foster inspirált teljesítménye lenne, hogy ezt a játékot emlékezzék meg, amíg Giroud’s késő fejlécet követett, miután a Mesut Özil-t egy hüvelykes tökéletes kereszt követte.

„10 perc múlva elgondolkodtam, vagy talán, ha nem vagyunk intelligensek, akkor is elveszíthetjük a játékot” – mondta Wenger.

„Folytattuk, és végül, amikor nem tudtunk Betclic sportfogadás online különbséget tenni a földön, a levegőbe jutottunk, talán az egyetlen játékos a csapatunkban, aki ezt megteheti.”

Figyelembe véve az elszenvedett szezont, volt egy bizonyos irónia, hogy Giroud talált az áttörés.Alexis Sánchez olyan sikert aratott, hogy a közepén játszott, ez volt a francia első Premier League kezdete a szezon kezdetén, a sérült Theo Walcott hiányában, és a délután nagy részében könnyű volt megérteni, hogy miért küzdött, az első félévben csak az egyetlen lehetőségét vette át, aztán sárga lapot vett fel, és Claudio Yacob-nál kevesebb, mint három másodperccel az újrakezdés után hibáztatta, hogy ez nem lesz Giroud napja.

Mégis kitartása kitűnő stílusban jutalmazta, mivel megnyerte a fizikai csatát Gareth McAuley-val, hogy találkozzon Özil keresztjével egy hurkos fejlécgel, amely nem hagyta el a Foster-t.

“ Korán kezdte a kezét, és kiszúrta őt – mondta a West Brom vezetője, Tony Pulis, majdnem csodálkozva. – Azt hiszem, ha Gareth lépést tesz előre, akkor megállítja Giroud-t.Egyszer megragadta, annyira erős, és legyőzte őt. Nincsenek panaszok.

A West Brom nemrégiben elrontotta a szenvedélyeket a Chelsea-n és a Manchester Uniteden, de továbbra is nehéz csapat, hogy lebontják őket.

Ha Yacob többet mutatott megérkezett, amikor a labda a második félidő közepén egy sarok közepén lévő Petr Cech szaglása után esett rá, akkor könnyedén három pontot kaptak egy Arsenal oldal ellen, akik ott nézték a felvételt.De ez a menekülés úgy tűnt, hogy a házigazdákat cselekedni kezdte, és Özil végül felébredt az álmából, hogy biztosítsa a valódi minőség egyetlen pillanatát, amely végül döntőnek bizonyult. Sánchez, aki szerencsétlenségnek tartotta Betclic sportfogadás bónusz magát, hogy Foster kétszer megtagadja, és néhány perccel a szünet után egy postai úton. Ramsey könnyedén hozzá tudott adni egy kis fényt a késleltetéshez. Az 1-0-os győzelem azonban többet húzott volna a hazai csapatnak.

„A bizalom ingadozik és nagyban függ az eredménytől” – mondta Wenger. „Elvesztettünk kettőt a tróton, így természetesen a bizalom is megüt. De ez egy jó teszt a csapat számára.Nincs csalódás nélküli szezon, így érdekes volt látni, hogy hogyan reagáltak a csalódásra. ”

Most és január végi mérkőzésekkel szemben a Crystal Palace, Bournemouth, Swansea City, Burnley és Watford között optimizmusnak kell lennie, hogy az Arsenal nevezési kihívása nem lehet vége, és pontosan ez volt az a fajta eredmény, amely újabb győzelmet jelenthetett volna.

De Wenger tudni fogja, hogy reméli, hogy egy Chelsea-oldalt felülvizsgáltak. mind a 12 mérkőzése, mivel a szeptember végén a 3-0-as vereség itt van, most már nincsenek kezükben.

„Talán igen” – válaszolt, amikor megkérdezte, hogy ez a csapat rugalmasabb-e, mint amilyen az elmúlt években. „Normális mondani igen, de azt kell mutatnunk, hogy az egész szezonra, hogy fenntartsuk ezt a rugalmasságot.

„ A Chelsea mögött meglehetősen nagy távolságra vagyunk, és különleges viselkedésre lesz szükségünk, hogy visszatérjünk.

„De remélem, hogy a többi csapatnak is megvan a gyengesége.Csak akkor vehetünk igénybe, ha így folytatjuk. ”A Manchester United Mkhitaryan lefordítja a könnyű győzelmet a Sunderland-nél Tovább Facebook Twitter Pinterest Alexis Sánchez egy csalódott figurát vágott, mivel az Arsenal küzdött a West Brom védekezésének lebontása érdekében. Fénykép: Ian Kington / AFP / Getty ImagesWest Ham Andy Carroll Bob Bradley-ra és Swansea-ra fordítja a kést.