Rugby-avspillingen starter. Både Zeland og Australia er våken

Hvis tre australske semifinalister ikke møtes på søndag kveld, blir det en stor overraskelse.

I andre kamper, Sør-Afrika og New Zealand, men henholdsvis Wales. Frankrike kan slå ned gigantene også. Trangeste duell synes å være svekket Irland og Argentina.

sørafrikanske trener Heyneke Meyer mener som bestemmer de siste tjue minutter. På den tiden kan være Forsvaret til begge lagene utmattet fra den endeløse regn og tiden er inne for rask fløyen Habana med JP Pietersen. Eller for Welsh tank Roberts, Nord-vinge og fly halv Biggar, som er etter feil forsvarere kan score fra nesten alle straffespark.

“Jeg forventer en kamp helt til slutten.Vi spiller mot et lag som har en velbalansert offensiv og defensiv handling “, sier Meyer.

Det virker som den historiske svikt i turneringen hjemme mot Japan (32:34) til Sør-Afrika funnet.

“Twenty-fire timer etter kampen med Japan, jeg gråt og deretter en time tenker på selvmord. Nei, jeg tuller, “sa en godt lastet Heyneke Meyer på en pressekonferanse før kampen med Wales.

” Det er lett å trene når han vinner når ting går bra. Men når det er den andre veien rundt, all tvil. Vi falt til gulvet og vi måtte sprette tilbake ”

Sør-Afrika så mesterlig vant de tre neste kampene, den siste 64:. 0 over hele USA.Mot duell med USA tok en buss til kvartfinalen i rapporten bare endre på vingen i stedet MvOVA tilbake JP Pietersen, som på grunn av mindre skader lagret.

Sør-Afrika innløses tre femmere med Japan i de resterende tre gruppekamper den eneste. Wales begitt seg ut på sitt mål bare to motstandere i fire kamper, England og Maya Gonevu av Fiji.

Warren Gatland, en populær New Zealand trener Wales gjorde mot den siste duell i gruppen med Australia (6:15) tre endringer : Tilstandsmannen returnerer Tyler Morgan, Pilar Gethin Jenkins, og Dan Lydiate.

“Det vil bli et stort slag. Sør-afrikanere er bedre hver kamp, ​​”understreket Gatland.Gjensidig balanse av lys tone for Sør-Afrika, 27: 2, siste duell i Cardiff i fjor, men ferdig 12: 6 for Wales

Det samme stadion, samme motstander, samme scene av mesterskapet.. Uten elleve dager nøyaktig etter åtte år, Reprise kamp, ​​som brakte en av de største overraskelsene i historien av sporten.

Frankrike, mens New Zealand mistet 43 av 55 innbyrdes kampene, men vi alle husker de to berømte seire. Det var 6 oktober 2007 i kvartfinalen i VM og 20:18 den 31 oktober 1999 i semifinalen i mesterskapet 43:31.Begge dueller var newzealendere klar favoritt, alltid lede, men til slutt falt.

“Det er et spill om du drømmer om som barn,” sa fransk trener Philippe Saint-Andre på den kommende kvartfinalen.

den franske er definitivt ikke favoritten, tross alt, så i forrige uke den tyngste nederlag i gruppespillet i turneringen da han beseiret irske 09:24. Men vet også at det neste spillet er i stand til å gi en helt annen ytelse, nesten overnaturlig. Og det må være newzealendere i forbindelse med to smertefulle nederlag tilholdssted. Forresten, Frankrike for fire år siden i finalen beseiret hjem til New Zealand bare 8: 9 og beviste at alle svarte bare kan

“Nettopp..Vi vinner fordi vi er fransk, “sa den legendariske franske forsvareren Serge Blanco, premiere mesterskapet finalist 1987. På den tiden var Frankrike i Auckland bukket hjem 09:29. Men vær forsiktig, to seire i kampen utenfor rivaler har nådd i Storbritannia. Og det er også spiller på lørdag…

“Før hver kamp du må være litt gal for å konkurrere litt å være redd for å få ut det beste. Alle svarte er de beste i verden. Hvis vi spiller 10 ganger mot dem, vil vi miste ni ganger. Men det er ett spill som…”, sa den franske Yannick Nyanga kamper.

Det er ingen trussel at New Zealand motstanderne undervurdert ham som det ofte skjer i kampene i gruppen, selv om det er en oversikt vinner. Men samtidig må spillerne også ha tvil om seg selv.Franskene igjen…

“Franskmennene har alltid hatt gode spillere. Raske og dyktige inntrengere og robuste og fysisk fitful bullies. Om hva vi vet og prøve sine fordeler eliminert, “sa New Zealand trener Steve Hansen

I en rapport, satse på erfaring, distribuerer og alle.” Verdens rugby spillere av året “: Kaptein Richie McCaw (2006, 2009, 2010) , Dana Carter (2005, 2012), Kierana Read (2013) og Brodie Retallicka (2014). Carter og McCaw var i nederlag for åtte år siden.

Den 33 år tříčtvrtkách bord Nona og et år eldre Conrad Smith, tvert imot vinger unge menn og spar Milner Skuder, begge født 1990.Tap er fraværet av søyler Tony Woodcock, der mesterskapet på grunn av en muskelskade avsluttet.

På den franske siden en minneverdig duell åtte år siden husker kaptein Thierry Dusautoir og fly halv Frederick Michalak, som er i line-up (begge spiller på samme . stillinger som rivaler vitner McCaw og Carter), og miller Dimitri Szarzewski, som starter på benken

de er beste laget i Europa i fjor og i år, Argentina beseiret i de siste fem kampene, men rugby Irland nervøs: selv aldri savnet World Cup semifinalen, den andre čtvrtfinalisté allerede har gjort det.Og så, i den siste kampen i grunnleggende gruppe mot Frankrike, som ble besluttet på som unngår New Zealand og Argentina vil gå til mer akseptabelt, mistet den irske tre spillere. Og den fjerde – Sexton – tavler og funksjonshemmede

Den irske vil normalt være favoritt, ville har god sjanse til medalje…Men skader kaptein O Conella, krafse for Mahonyho en straff for en annen slagsmål. Brianna er for mye å miste. Irskene har ikke tilstrekkelig kompensasjon for dem. Og det kan være avgjørende i en kamp, ​​mangler du den beste Rojnic og irsk er kjent for sin sverm spill.

“Det er en stor dag for irsk rugby.Vi kan bevise at ingen før vi tar feil, “drakk han IR Nathan Hvit

Bare ta en titt. I 1987 kvartfinale-tapet mot Australia 33:15, fire år og uheldig tap mot Australia på punkt 18 19, i 1995, en klar sak for Franci 36:12, i 1999, den irske har tapt til Argentina i den åttende runden bare 24:28, fire år senere tapte igjen til Frankrike 43:21, for åtte år siden, irsk eller ikke avansert fra gruppen ekskludert er Frankrike og Argentina. Og i den siste turneringen, beseiret Wales 10:22.

argentinere er i forhold til de andre kvart finalister i turneringen en liten fest interesser, som de ikke bryr seg.På grunn av skader de ville savne søyle Chaparro.

Australia gruppe beseiret England og Wales, og venter nå sitt tredje motstander of Britain svakeste Skottland.

“Men ikke tro at vi er favoritten , det er åpent, “overrasket australske trener Michael Cheika. “Av naturen til turneringen og scenen vi har nådd, vil det være det vanskeligste spillet for oss.Det betyr ikke at jeg undervurderer våre motstandere før. ”

Forsiktighet er på plass for de tre siste innbyrdes kampene hadde mistet to australiere, tre år siden hjemme og seks i Edinburgh. “Men det er historie, bestemmer nåværende form,” sa Cheik.

Scots bekymret for at de ikke kan sette to straffet rojníky Ross Ford og Jonny Gray, som er skyldig i selve kampen.

ved første jeg var sint, men nå er jeg motivert, og jeg ønsker å transformere negativ energi til en positiv kraft, og jeg ønsker ikke å vise utviklingen som de er stolte av gutta,” sa han Josh Strauss skotske landslaget.