Motocross-plateholder fra Chýnov fløy for å løpe til USA

Du ventet på startflagget. Da starteren viftet med det, startet han. En gang, to, tre, fire, fem ganger.

Han er den eneste av de nitti syklistene som har gått ned bakken. Underveis overvant han hindringer fra trestokker og dekk. Fremfor alt har en høyde med en høyde på omtrent trettito meter høyde steget.

“En ny destinasjon, 65 tonn jord, er introdusert. Den er litt høyere og enda brattere. Det er ikke engang mulig å klatre til fots, så jeg er nysgjerrig på å se hvem som klarer det til slutt, ”advarte direktøren Evžen Zadražil.

Martin Michek klatret opp. Med oversikt. Den ettermiddagen klatret bare fem ryttere opp. Han alene i alle turene sine.

“Jeg vet ikke hva oppskriften er for meg selv.Jeg prøver bare å sette min ferdighet og krefter på det og prøve å få meg litt frukt, ”sa rytteren som gjorde historien til det populære løpet. Det var den første noensinne på 36 år som selskapet har kjørt, og vunnet tre påfølgende ganger i hovedkategorien.

“Det var en annen motivasjon for å overvinne en milepæl. Og det var også litt forpliktende. Jeg ville at folk skulle ha det gøy i ettermiddag, og det er det dette løpet handler om, “forklarte Michek.

Den bratte bakken i Chýnov er egentlig bare morsom for Martin Michek på slutten av sesongen. Andre lignende hendelser går ikke veldig bra, for i en travel kalender har motorcrossløp av forskjellige serier forrang.

“Men her handler det hovedsakelig om å ha det moro, møte med partnere og venner.Det er en utfyllende hendelse, ”la Michek til, som også ga en serie autografer i løpet av dagen og klarte flere intervjuer som forklarte hva sesongen hans var.

“ Vellykket. Jeg må si at jeg er fornøyd med henne, ”skjuler ikke den 30 år gamle rytteren fra Adamov nær České Budějovice. Og det gjorde han.I tillegg la han til sin femte tittel på rad i hovedkategorien.

“Jeg gjorde både hos enkeltpersoner og Buksa Ados KTM-teamet vant også Team Championship, så dette var to toppprioriteringer,” sa han. Martin Michek, som vant det andre showet foran den andre ungarske Benc Szvoboda og en annen sørbohemsk racer Vaclav Kovar fra Protivin.

Han vant tre av de seks løpene i serien, og de tre andre ble nummer to. “Dette var grunnlaget jeg ønsket å oppfylle. Jeg var også foran planen i europamesterskapet, som jeg også vant, ”la den nye europamesteren til.

Han fløy til Michigan

Og en annen bonus ting venter ham denne helgen.Tirsdag morgen fløy han til USA for å være vertskap for Nations Cup i Michigan.

“Det er faktisk den største motocrossbegivenheten i året,” sier Martin Michek, som ikke vil være noen rookie men et rutinert kjæledyr. For syvende gang i karrieren.

“Jeg har aldri vært i Redbud på banen, men jeg har kjørt andre steder i Amerika tidligere. Og jeg kjenner programmet til racinghelgen, og jeg vet hva som venter oss, ”sa han. ”Vi flyr fra Praha til Frankfurt, deretter til Chicago, og derfra skal vi gå med campingvogn til destinasjonen omtrent 100 kilometer unna.Der skal vi stille inn motorsykler og torsdag ettermiddag kunne vi flytte til racingdepotet, ”beskrev han dagen før avreise fra de reisende som venter på ham.

Han vil representere Tsjekkia sammen med Václav Kovář og Martin Krš. Alle vil gå i en av tre kategorier.

“Selvfølgelig ville det være fint å tenke på seier og topprekke. Men vi må være føtter på bakken. Jeg håper at vi får en god følelse fra løpene og det vil være i tråd med et godt resultat, ”ønsker Michek.