Manchester United utnevner Casey Stoney ville være et veldig smart trekk

United vil ikke bekrefte nyheten før fotballforbundet avslører liga statusen til lagene som har brukt i andre runde for kvinners Super League og Women’s Championship, forventet på søndag. FA har bekreftet at det er opptil fire plasser tilgjengelig i nivå ett og fem i nivå to. Med 15 lag kjemper det ut for de ni plassene, er det sannsynlig å være uenig om United blir gitt en plass på bekostning av et lengre etablerte lag. Likevel er de ikke den eneste unibet online sport fogadás siden som drar nytte av endringene. Andre lag vil bevege seg opp, med Brighton & amp; Hove Albion har allerede fått et trekk i toppflyet. I 2014, da kvinners Super League-struktur ble revolusjonert og utvidet, ble Manchester City fallskjermet i tier en på bekostning av Doncaster Rovers Belles.Det er et trekk som fremdeles fører til bedrøvelse, men få vil stille spørsmål om de åpenbare fordelene med byens investeringer i kvinners fotball de siste årene. Med profesjonell kvinnefotball nå på kortene, innføring av et lag fra en av De største og mest støttede klubber i verden vil ha mange positive implikasjoner, og med kvinnens spill veldig mye fremdeles på begynnelsen av en reise, vil minnene fra starten trolig være kort.

Hvordan United går om å sette opp laget sitt vil hjelpe, og bringe inn Stoney er et veldig smart trekk for klubben, Stoney selv og kvinners fotball i England.

Mens den 36 år gamle lederopplevelse er unibet mobil bónusz begrenset til en kort stavning som spiller-manager i Chelsea i 2009, har hun sakte jobbet seg gjennom trenings-badges, har ledet treningsøkter med utviklingslag i Liverpool – der hun avsluttet sin lekerkarriere – og har vært viktig for Phil Neville som assisterende trener i de første månedene hans ansvarlig for løverne.

Stoney vet fotball og er strålende når han leser spillet, men hun vet også kvinnens spill inne ute.Under en lang spillkarriere som inkluderte magi hos Arsenal, Charlton, Lincoln, Chelsea og Liverpool, har hun opplevd alt fra å vinne trofeer til klubber som bretter seg. Stoney er også en anerkjent leder for å ha kaptein mange av sidene hun spilte for, sammen med raking opp 130 caps for England, før Steph Houghton som kaptein av løverne og ledende lag GB ved OL i 2012.Manchester United for å starte kvinnerlag og søke om bli med i WSL Les mer

Forbundet overlate et slikt godt likt og respektert medlem av kvinners fotballfellesskap, fastslått av mange som en fremtidig engelsjef, vil sjansen for å bygge en lag fra grunnen gi dem betydelig kreditt.De tar en sjanse til hennes potensial og har plukket henne fra en ryktet fire-sterk shortlist.

De har også stor fordel av profilen hennes, både fra markedssynspunkt – Stoney er en rollemodell og var en av de første homofile spillere i kvinners spill for å snakke offentligheten om hennes seksualitet – og på banen. Respekten hun gir profesjonelt vil bety at hun ikke har noe problem å rekruttere talent til sitt nye prosjekt.

For Stoney er dette en mulighet som ville være vanskelig å konkurrere med. Hun har muligheten til å bygge fra bunnen opp, uten bagasje akkumulert av tidligere ledere, hos en klubb med ressurser og en førsteklasses ungdomsoppsett som allerede er etablert.Hvis United får de todelt lisensene de har tilbudt, har Stoney profilen til å rekruttere spillere fra nivå 1 og i utlandet for å balansere en gruppe som er bygget for ikke bare å tjene toppflytstatus, men også kunne konkurrere om troféer. Det er en rekke tidligere United academy-prospekter som har gått videre til ledende klubber som England og Manchester City midtbanespiller Izzy Christiansen, Everton-forsvareren Gabby George, 18-åringen City Ella Toone, Liverpools Ellie Fletcher og Emily Ramsey, Juventus Katie Zelem og Chelsea-keeper Fran Kitching, og det kan vel være et forsøk på å lokke noen av dem tilbake til sine røtter.

Den ene nedsiden til det potensielle trekket er det kortsiktige tapet til England.Selv om det kan være liten tvil, er dette en avtale som vil bli støttet av Neville. Han vil absolutt savne Stoney sine erfaringer, men å få henne til å klare seg på hva som sannsynligvis vil bli en av de største kvinners lagene i landet, er noe England forhåpentligvis vil dra nytte av. Talkspor

Sky Sports – #WhatIf Sky Sports begått til å inkludere kvinnelige talent som studio pundits på Gillette Soccer Specials fra 2018-19 sesongen og fremover. Twitter – #WhatIf Kvinner i fotball hadde sin egen emoji på Twitter