Betsafe app Sverige

I 2005-06 var det enda rykter om en mulig fusjon mellom Betdak, William Hill og Ladbrokes, eller i det minste den banale “felles innsatsen” mellom disse selskapene for å ta hånden fra Betsafe. Men som ofte skjer, kom de påståtte følgesvennene ikke til enighet da. Fortellingen om “imperiale ambisjoner” “Betsafe” endte prosaisk: i 2013 ble selskapet solgt til den eldste britiske bookmakeren “Ladbrokes”. Og nå opererer den irske børsen under Ladbrokes banner, selv om den har beholdt sitt opprinnelige navn Betsafe.

Naturligvis aksepterer Betdak ikke amerikanske spillere. 55% av utvekslingskunder er britiske statsborgere.
Online aktiviteter

Betsafe-siden er tilgjengelig på 5 språk, blant annet engelsk og kinesisk, og det er ikke noe russisk språk. Men for statsborgere fra Russland er dette ikke et problem, for med Roskomnadzors innlemmelse av nettstedet i listen over forbudt, er tilgangen blokkert til ressursen. Når det gjelder engelsk, Betsafe app Sverige er alt klart, og oversettelsen av ressursen til kinesisk bør ses som et forsiktig forsøk på å bryte gjennom til det rike asiatiske sportsbetting markedet. Når det gjelder lisenser, er alt klart, Betdak har alle nødvendige tillatelser.

Betsafe offisiell nettside på russisk

Når det gjelder design og design, som du vet, er tingen subjektiv. Men når du blar på Betsafe siden fra første minutt, er den slående likheten av grensesnittet med Betsafe slående. Følgelig kan ikke plagiatets tanker unnslippe. Og hvis “Betsafe” allerede har endret design og raffinert funksjonaliteten til nettstedet sitt flere ganger, så synes Betsafe at han “frøs i sin opprinnelige tilstand”. Det er tilfeller av feil arbeid på nettstedet i enkelte typer nettlesere.

Det overordnede inntrykket av det store flertallet av brukere – navigering, design og funksjonalitet på nettstedet lar mye å være ønsket.

Som andre nettoperatører tilbyr Betdak sine kunder muligheten til å slukke deres tørst etter spenning gjennom en rekke spill, online kasinoer, virtuell sportsseksjon, etc.