Trist bursdag av Elhota. Feiringen forviste uventet tyrkerne

I fjor sensasjonelt vant Euroleague, denne sesongen begynte bekreftelse privilegert posisjon i det europeiske Supercup. Men i starten av den nye Euroleague sesongen var det en feil. USK Praha basketballspillere bukket under etter overtid 68:72 tyrkiske Kayserispor.

For landslaget kateřina elhotová var det dobbelt trist historie. Den dagen feiret hun sin tjuefem bursdag. I tillegg, ble terminalen selv unødvendige feil bidratt til uventet tap.

“Ja, det var en trist bursdag,” fortalte hun reportere da Elhotová. “Det trente ikke ut med været. Jeg våknet opp, og jeg trodde at noen skulle gjøre meg glad.Og så kommer det miste “angret hun.

Selv om spillet sluttet i stil og ga de første åtte poeng USK, men i den gjenværende tiden har endret seg bare to forsøk Troika samt resten av laget slet.

I tillegg trakk hun motstanderen på slutten, sparket Kayserisporus tur. Alt forsøkte å kompensere da hun ønsket å bestemme de ti sekundene før slutten, men hun ble blokkert.

“Min styrke er kommet. Jeg følte meg ikke bra hele dagen, kanskje trettheten fra tidligere kamper og reiser hadde kommet til meg, “hun lette etter en forklaring. “Kayserispor har spillere av høy kvalitet, og vi antok at det ville være en tøff kamp. Ingen gikk inn i det med den åpenbare vinneren.Og dessverre vi ikke gjør det. ”

Kjent skórerka benekter at det undervurderte motstanderen spillerne USK etter forrige uke vant Super Bowl etter en flott prestasjon mot den russiske Jekaterinburg. “Jeg tror ikke vi ville fly hvor som helst i himmelen. Det fungerte bare ikke. Og noen ganger er det bedre å miste i begynnelsen å innse at vi ikke er uovervinnelige. Vi må spille fordi treningsøkter i hele sammensetningen var svært lite, og hver ny spiller er å vite, “bumping Elhotová til gradvis integrering av utenlandske forsterkninger.

På tide med en korreksjon kan komme på onsdag når USK hjem igjen velkommen fransk Bourges. “De er kjent med et presist forsvar, så vi får det igjen hardt.Vi må snakke og finne en gratis spiller, “Elhot planer