Opava har muligheten til å puste ut. Han håper pausen kommer til nytte

I løpet av de 54 dagene spilte Opavians atten kamper i hjemmekonkurransen og i Champions League. Nå har de en pause. Neste duell venter 6.Desember, fjorten dager siden i fjor, da de vil ønske mesteren Nymburk velkommen.

“Nåværende pause kom til rett tid,” innrømmet Jakub Slavík. “Det viktige var at vi hadde slått Ostrava før, så vi forbereder oss på neste del av sesongen.” , to i hjemmekonkurransen, to i Champions League.

“Det er utfordrende, men vi må klare det vi har vunnet,” sa Luděk Jurečka, en Opava-wingman. Selv om Champions League gjenspeiles i prestasjonen vår i den tsjekkiske ligaen, er jeg glad for å spille den.Det er en opplevelse for alle, og alle vil sikkert huske det om femten eller tjue år. ”

Champions League kjernegruppe er i midten, med Opava av syv dueller som vant en over Nanterre, Frankrike. Og de mislyktes en gang, i sin siste kamp, ​​i Bonn (77: 114). Det var et vanskelig program med lang reisevei for dem.

“Jeg er glad vi tok minst en seier, ingen vil ta oss bort, men vi har andre omgang foran oss, så kanskje minst en feiring til “Sa Jurečka.Han erkjenner at løpet av sesongen så langt har blitt mye makt. “Men det handler mye om at vi har tre fire skadde, så vi skyter maksimalt ni spillere i oppstillingen, men oftere men mindre,” sa Luděk Jurečka. “For å være sunn, ville det være annerledes. Dessverre har vi flere kamper og skader kan komme, og det har skjedd. ”

Nightingale spiller, men han tror at Marodi snart vil komme seg. Jakub Slavík håper at Opavané vil være i full linje neste gang, selv om Václav Bujnochs skade har åpnet for den grunnleggende oppstillingen.

“På grunn av skader får jeg mer plass og prøver å bruke det så mye som mulig.Jeg håper at jeg gjør de oppgavene jeg har, “sa 19 år gamle Nightingale.

Han innrømmer at flere minutter på banen øker selvtilliten hans. “Jeg er mer involvert i ting jeg ikke har gjort før. Jeg går i raid, jeg prøver også å skyte. Jeg prøver å få mest mulig selvtillit, ”sa han. Hadde Opavians noen gang tid til riktig trening i et fullverdig matchprogram, og spilte fire kamper på åtte dager? “Men for å gjøre det enda mer komplisert, droppet Rosťa Dragoun og Venca Bujnoch ut på grunn av skader, og deretter kom Filip Zbránek sammen med en vond tommel.Det er vanskelig, men vi må takle det.

Martin Gniadek var savnet i Bonn, som venter på fødselen til et barn, så han ble hos kona. Luděk Jurečka håper at i løpet av den nåværende pausen, vil Opava marodi komme seg. “For å gjøre dette, må vi komme i form, så vi kan ha nok styrke til neste del av sesongen.” oss hardt arbeid, sa trener Czudek

Opava-trener Petr Czudek er avhengig av hardt arbeid. “Vi må komme dit vi var på begynnelsen av sesongen da vi spilte en god basketball,” sa han. “Nå har det vært mye lidelse, og det var umulig å se på det.”

Opava-folket tror at deres siste seier over Ostrava 95:79, da de lyktes etter fire nederlag på rad, vil hjelpe dem. “Vi trengte å vinne, kampen var veldig viktig for oss,” bekreftet Jurečka.

Men hvor vanskelig vil det være å omfordele makten mellom Champions League og den tsjekkiske ligaen? “Vi gjør hva vi kan for å gjøre det, selv om i Champions League ruller motstanderne på oss tre eller to ganger, to på en, så det noen ganger virket som om vi falt fra.Men vi fortsetter. Det er et faktum at med fremgangen i andre halv sesong så de ikke bra ut fra oss, ”sa Luděk Jurečka. “Kanskje dette bruddet vil hjelpe oss å reise oss igjen.”