Andre endringer i Comet. Honejsek forsvinner, fugl leter etter forlovelse

førti år ekstra liga rekord holder for lengst slik komet eller neodcestuje til fredagens duell i Mlada Boleslav. Den 23 år gamle Antonin Honejsek vil også savne bussen. En lovende angriper som ikke har funnet et stabilt sted denne sesongen, vil forsøke å gjenoppstå i Hradec Králové.

Honejsek, hvis jersey endringen ble spekulert tidligere i uken allerede, på vei inn i Mountfield på lån frem til slutten av sesongen, etterfulgt av alternativer. “I livet er det så ofte at noen gjør mer og noen mindre,” sier Hadamczik. “Vi satte opp noen rader, Tonda var ikke i settet og følte at han skulle spille mer.Det var ikke verdt spilleren å fortsette. “Tomáš Svoboda får nå muligheten til å jobbe med James Koreis og Rastislav Špirka, som har blitt trent i minst tre uker. Long-time Kometa, hvis klubb flyttet til Třebíč i første halvdel av sesongen, starter i dag i fjerde klubb med ungdommer Radim Zohorna og Adam Raška. “Vi vil gjøre det på baksiden uten mål og, hvis det er mulig, få mest mulig ut av veien,” sier en 28 år gammel retur. “Det er en fin følelse å være tilbake.” Men friheten i debatten med journalister sto av hans gammeldags venner, Kana og Burian. “Bo i Brno, opphold i Brno,” Leoš Čermák, Brno-lederen, sang igjen da han passerte den overgrodde fordard i hallen. “Vi ser hva som skjer.Det vil avhenge av kampen Boleslav, “Svoboda mistenker at i 12 Major League dueller plaget opp åtte poeng og er for tiden den mest produktive spilleren i Trebic. “Det var en vanskelig periode, kom mange skader, brøt vår første power play formasjon, men noen punkter er heldigvis gjorde.”

På fredag, Freedom liker å hjelpe forlenge Extraliga står for tiden femte Comets på isen Mlada Boleslav. Duell mot stor rival fra dagene i Major League kamper begynner kl 17.30. “Boleslav er i god form,” sier Hadamczik. “Men vi er fine,” sa treneren som for første gang setter i avspillingen og Peter Stindl.Vil kometen og nybegynneren også vinne den fjerde extraligmasten på rad?