Lásik ønsker å gjenopplive karriere i Ostrava: Den tsjekkiske ligaen overrasket meg hyggelig

Lásika venter på den femte kampen for Baník på lørdag klokka 17.00 i Uherské Hradiště mot 1.FC Slovácko. “Slovácko har et godt lag, veldig moden. I den tsjekkiske liga er alle kamper imidlertid vanskelige, sier Lásik, 23,

Han innrømmet at den tsjekkiske ligaen er tyngre enn han forventet. “Jeg har aldri hatt et problem med tilstanden, men jeg hadde nok i de to første spillene til Baník i det sytti minuttet,” innrømmet han. “Det skjedde ikke med meg.” Før han begynte i Baník spilte han for Slovan Bratislava, som er kidnapper. “Den tsjekkiske ligaen er mer skremmende og raskere. Jeg fulgte henne ikke før, så jeg er hyggelig overrasket. ”

“Jeg var på utkikk etter et lag der jeg skulle spille regelmessig, det var min prioritet.Jeg ser ikke på det stedet der, i tillegg til begynnelsen av sesongen var og fortsatt er en viktig del før oss. Jeg tar ikke som et handikap eller at jeg kom inn rozběhnuté sesongen. ”

Han sier at han først og fremst ønsket å gjenopplive tilstand, fordi jo lenger tid spilt. “Om en og en halv måned siden jeg var enig med Slovan at jeg kan søke engasjement, og vi spilte mindre.”

LASIK hadde lansert en interessant karriere. I 19 år var han i Brescia, Italia, der han spilte 43 kamper og ga et mål.Men etter et år vendte han tilbake til Slovakia, først i Ruzomberok, og deretter hjem til Slovan Bratislava.

“Min karriere er kanskje litt saktere på grunn av personlige problemer, men jeg tror fortsatt at jeg kan komme tilbake til utlandet, må sikkerhets i Italia, men jeg trenger å spille regelmessig, og serverer stabil og god ytelse. ”

LASIK måtte forholde seg oppmerksomheten boulevard da han var en slovakisk sanger og programleder Tina, som han har en sønn Leonard. “Det er en fortid,” sa han. “Før han dro til Baník, spurte han om opplevelsen av John Greguus som han jobbet med i representasjonen. “Banik anbefalte meg. Han sa at ikke alt var perfekt, men det gjorde jeg ikke så mye.For meg er det viktig for meg å spille. ”

Ostrava trener Radomir Korytář en Lasik lekeverdi. “Når det gjelder forsvaret, er jeg glad. Foruten Ježdík forsterket sentral rad så Kukec har mer plass for spillet fremover. Nå jobber vi på det å være mer involvert og for å angripe for å gå til enden. ”

Richard LASIK tror at etter to eller tre kamper for å forbedre sitt offensive spill. “Jeg håper så snart som mulig vil vi spille til smak av coach.”